Tuesday, November 16, 2010

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАМ ВИЛА ПОД НАЕМ, А НЕ ХОТЕЛ

1. УЕДИНЕНИЕ И СВОБОДА: Наемайки вила, имаш на разположение свое собствено пространство, което не делиш с непознати. Избягваш караницата за съседни стаи в хотела, не се храниш по час и под строй на шведска маса, не ставаш рано сутрин, за да запазиш шезлонг край басейна, камериерката не влиза в 8:00 или по време на следобедната ти дрямка, за да почисти, при влизане и излизане не привличаш погледите на персонала. Ваканционната вила ти дава възможността да се насладиш на почивката си по свой собствен начин – да се излежаваш цял ден край тихия и спокоен басейн или да изледваш местните забележителности и вечерта да си приготвиш късна вечеря със семейството си. Ти решаваш!

2. ПРОСТРАНСТВО И УДОБСТВО: Няма две мнения, че вилата е много по-просторна от една хотелска стая. В уречения час можете да сложите децата да спят в тяхната самостоятелна спалня, а вие да си направите семейна вечеря или барбекю с приятели, да погледате телевизия, да поплувате в басейна или да изпиете по един студен коктейл след залез слънце, и всичко това без да се налага да вървите на пръсти. С добре оборудваната кухня във всяка вила, ти решаваш дали ще се насладите на домашно приготвени ястия или ще посетите местния ресторант. Изборът на закуска, обяд и вечеря зависи от теб. А с наличието на пералня, определено не е нужно да опаковаш 14 чифта чорапи.

3. ЦЕНА: Ако групата ви заеме вилата на пълен капацитет, ефективността на разходите ще си проличи най-вече в сравнение с цената за резревиране на 3, 4 или 5 хотелски стаи. Когато планирате бюджета за почивката си, просто сравнете цената на човек на ден.

4. ПЕРСОНАЛНОСТ И АВТЕНТИЧНОСТ: За обслужващия персонал, собственика на имота или посредническата агенция никога няма да сте просто номер на стая. Указването на съдействие от страна на Вила мениджъра при възникнали въпроси или проблеми, винаги е индивидуално и съобразено с нуждите на групата ви. Освен това, отсядането в самостоятелна вила, придава усещането, че живееш в ритъма на местното население, а не просто, че пребиваваш в курорт. От пазаруването в локалния магазин до опознаването на местните порядки и култура – всичко това се превръща в автентично изживяване.

No comments:

Post a Comment